Skip to main content

Timo’s Survival Party!

Zo’n twee weken geleden werd Timo 9 jaar en daarom stond er nog een kinderfeestje op de agenda. Gisteren, de laatste dag van de herfstvakantie, was het dan zover. Hoogste tijd om dat luie vakantie zweet er eens uit te zweten…we gaan survivallen! Lekker klimmen, klauteren en ploeteren door de modder. Welk kind wilt dat nou niet? Ahum…

Met acht stuiterende kids arriveren we zondagochtend bij Outdoor Valley in Bergschenhoek. De vriendelijk mevrouw achter de balie merkte al vrij snel aan haar trommelvliezen dat dit geen rustig groepje was en verwees ons vriendelijk naar een mooi “rustig” plekje buiten op het terras. Hier konden we meteen wat krachtvoer naar binnen werken en werden de kadootjes overhandigd. Vervolgens werden de jonge avonturiers door een stoere survival dame opgehaald en na een korte introductie vervolgde we onze weg richting het bos vol met obstakels. Let’s go!

“Gelukkig” had het de nacht ervoor geregend en waren sommige paden daardoor lekker nat en modderig. Een paar slimmeriken dachten nog met schone en droge kleren naar huis te kunnen gaan echter kon deze illusie bij de derde hindernis al direct de prullenbak in toen er twee uit de groep al zwemmend de overkant hadden bereikt! In de circa anderhalf uur die volgde hebben deze jonge helden met diverse spannende hindernissen hun grenzen moeten verleggen en hebben een aantal zelfs hun angsten overwonnen. Geklommen in touwen en door netten, over balken moeten balanceren, door de vieze plakkerige modderdrap getijgert, zware autobanden moeten sjouwen en gezwommen door ijskoude sloten! RESPECT kids!

Verkleumd en afgepeigerd lieten de avonturiers het bos achter zich en werd er intens genoten van de warme douche. Ter afsluiting van deze vermoeide dag werden er nog marshmellows en knakworstjes boven een kampvuur geroosterd met wat muziek op de achtergrond. Moe maar voldaan verlieten we het terrein van Outdoor Valley….

Allemaal bedankt voor de kado’s en jullie aanwezigheid. Ook al was het soms best bikkelen, Timo vond het een geslaagde dag.

Check hier alle survival foto’s!